Ads Top

Sony brengt WK tot leven op Ultra HD-televisies

Sony gaat de hoogtepunten van WK-voetbalwedstrijden, die door het bedrijf zijn opgenomen in 4K, tonen op Sony 4K Ultra HD-televisies in winkels in Europa. Eerder maakte Sony al bekend dat het in samenwerking met FIFA 4K-technologie en 4K-producten laat zien. Van het filmen, opnemen en produceren van entertainmentcontent tot de uiteindelijke vertoning op 4K-televisies en bijbehorende entertainmentdiensten.

De 4K X-Reality PRO-technologie van Sony zorgt er voor dat het beeld wordt opgeschaald tot vier keer de originele resolutie. Het resultaat zijn zeer gedetailleerde beelden. Van strak omlijnde grassprieten tot de gezichtsuitdrukking van de voetballers op het veld.

Met één druk op de knop wordt de ´Live Football Mode´ geactiveerd en wordt geluid gereproduceerd alsof de kijker midden in het stadion zit. De nieuwe interface van de BRAVIA-televisies toont voetbalnieuws, WK-hoogtepunten zowel van FIFA als andere bronnen. Via Social Viewing worden tijdens de wedstrijd real time tweets getoond en met Skype-video kun je met familie en vrienden van over de hele wereld de spanning en opwinding tijdens de wedstrijd delen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.