Ads Top

Samsung kondigt dunste GALAXY Tab S aan

Samsung kondigt met de GALAXY Tab S de dunste en lichtste Samsung-tablet ooit aan. Het 4 miljoen pixels tellende (2560×1600, 16:10) Super AMOLED scherm geeft meer dan 90 proxcent van de Adobe RGB-kleuren weer. Met Adaptive Display wordt het kleurengamma en de beeldscherpte automatisch geoptimaliseerd. Ook al zit je buiten in het volle zonlicht, de content op het scherm is volgens Samsung zo altijd helder en perfect leesbaar. Ook kan je de scherminstellingen handmatig aanpassen met voorgeprogrammeerde professionele modi als AMOLED Cinema en AMOLED Photo.

Omdat de Super AMOLED-technologie geen backlight nodig heeft, gebruikt de GALAXY Tab S weinig energie. Dit maakt een draagbaar en licht design mogelijk. Er zijn twee modellen, allebei 6,6 mm (zo dun als 6 creditcards) en ze wegen respectievelijk 465 gram (10,5 inch) en 294 gram (8,4 inch).

De Tab S schakelt eenvoudig tussen verschillende gebruikersprofielen door gebruik te maken van de Fingerprint Scanner. Daarnaast biedt het device de ‘Kids Mode’, met een geheel eigen interface en tal van leuke en leerzame kinderapps.

De Samsung GALAXY Tab S is vanaf 4 juli beschikbaar in 8,4 en 10,5 inch. De GALAXY Tab S 8.4 inch is beschikbaar met Wi-Fi en 16 GB intern geheugen (uit te breiden met MicroSD tot 128 GB) voor een verkoopadviesprijs vanaf 399 euro. De GALAXY Tab S 10.5 inch is beschikbaar met alleen Wi-Fi of in een Wi-Fi en 4G-variant met 16 GB intern geheugen (uit te breiden met MicroSD tot 128 GB) voor een verkoopadviesprijs vanaf 499 euro.

Beide varianten zijn beschikbaar in de kleuren Titanium Bronze en Dazzling White.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.