Ads Top

WD TV Personal Edition nu verkrijgbaar

WD introduceert de nieuwe WD TV – Personal Edition. De WD TV is een gebruiksvriendelijke mediaspeler met Wifi-verbinding die vrijwel elk mediabestand vanaf USB, netwerkopslag of thuiscomputer kan afspelen.

WD TV ondersteunt een grote diversiteit aan bestandsformaten zoals MKV, MP4, AVI, WMV en MOV, waardoor gebruikers vrijwel al hun foto’s, video’s en muziek op hun home entertainment systemen en televisies kunnen afspelen. De bestanden kunnen gestreamd worden vanaf elk apparaat dat via USB verbonden is, bijvoorbeeld de My Passport Ultra en de My Book-producten van WD of digitale camcorders en camera’s en ook opslagmedia die verbonden zijn met het netwerk, zoals de WD My Cloud-producten en tenslotte vanaf elke PC- en Mac-computer die op het thuisnetwerk is aangesloten.

Bovendien ondersteunt WD TV nu ook Miracast, zodat het scherm van elk mobiel apparaat dat uitgerust is met Miracast-technologie op TV geprojecteerd kan worden in 1080p Full HD.

WD TV is vanaf nu verkrijgbaar bij geselecteerde distributeurs, winkels en online via de wdstore.com. De adviesprijs voor WD TV is 89,99 euro. De WD TV Remote app is gratis te downloaden via de App StoreTM en Google PlayTM.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.