Ads Top

Sony introduceert Cyber-shot RX100 III

De nieuwe Cyber-shot RX100 III van Sony heeft ten opzichte van zijn voorganger een helderdere lens met een grotere hoek en ingebouwde zoeker voor nog meer opnamemogelijkheden in een compacte behuizing.

De meegeleverde ZEISS Vario-Sonnar T 24-70 mm F1.8-2.8-lens is helderder en heeft een grotere hoek dan voorheen. Met een ingebouwd 3-stops (1/8) filter met neutrale dichtheid beschikt men over nog meer creatieve flexibiliteit bij opnamen in zonovergoten buitenscènes of van stromend water die met opzet vaag zijn.

Een andere lang verwachte toevoeging is de inklapbare OLED Tru-Finder met hoog contrast. De optische vlakken van de zoeker hebben een ZEISS T-coating waarmee schittering aanzienlijk wordt verminderd en het beeld van rand tot rand helder is. Er is ook een handige oogsensor die automatisch schakelt tussen zoeker- en schermweergave.

De ingebouwde sensor heeft een laag ruisniveau, biedt uitstekende gevoeligheid bij weinig licht en is voorzien van de nieuwste generatie BIONZ X-verwerkingsprocessor van Sony. Deze is driemaal sneller dan zijn voorganger en is uitgerust met detailweergavetechnologie voor natuurlijke weergave van fijne structuren.

De BIONZ X-processor biedt ook nieuwe videofuncties. De Cyber-shot RX100 III ondersteunt nu ook de efficiënte XAVC S-indeling, gebaseerd op de professionele XAVC-standaard. Men kan ook HD-beeldmateriaal maken met 100 fps in de XAVC S-modus voor vloeiende slowmotion-beelden met een toepassing zoals PlayMemories Home van Sony.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.