Ads Top

Telenet gaat gekochte decoders nog jaren ondersteunen

Telenet past het servicebeleid voor aangekochte Digicorders, Digiboxen en CI+ modules aan. Het bedrijf engageert zich om voor deze gekochte decoders de basisdiensten van digitale televisie gedurende vijf jaar te garanderen. Hiermee reageert Telenet op de reacties van zijn klanten naar aanleiding van de aangekondigde stopzetting van de ondersteuning van de Standaard Definitie (SD) decoders op 2 september 2014. Het nieuwe servicebeleid is van toepassing op alle door Telenet verkochte televisie-decoders die vandaag in de markt staan of in de toekomst op de markt zullen komen.

Dit servicebeleid gaat met terugwerkende kracht in op 2 april 2014 en geldt voor de klanten die in het bezit zijn van een Digicorder of Digibox die werd aangekocht en geactiveerd sinds 2 april 2009. Telenet zal een nieuwe decoder ter beschikking stellen tot het einde van de resterende periode van 5 jaar na aankoop bij Telenet.

Een concreet voorbeeld: Een klant heeft bij Telenet een Standaard Definitie-decoder aangekocht en geactiveerd in 2011. Als Telenet in 2014 beslist om enkel nog High Definitie-decoders te ondersteunen, dan stelt Telenet de klant tot en met 2016 gratis een nieuwe overeenstemmende HD decoder ter beschikking.

Omdat de technologie razendsnel evolueert, blijft Telenet het huren van zowel Digicorders als Digiboxen aanraden aan zijn klanten. Door een decoder te huren, kan een klant gemakkelijk het nieuwste model van decoder in huis halen en probleemloos blijven genieten van technologische met verbeteringen of ontwikkelingen. Voor klanten die toch een decoder willen kopen is er nu dit nieuwe servicebeleid en krijgt hij of zij de zekerheid dat de basisdiensten van digitale tv voor 5 jaar gegarandeerd blijven.

Klanten die een SD decoder hebben aangekocht, zullen vanaf 6 mei 2014 per brief of via e-mail door Telenet gecontacteerd worden en krijgen informatie over het nieuwe servicebeleid. Wanneer een klant zijn toestel binnen dit servicebeleid valt, krijg hij in juni een brief of e-mail met meer informatie over zijn specifieke situatie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.