Ads Top

Nieuwe Toshiba Encore 2 tablets

Toshiba Europe presenteert zijn nieuwste serie Windows 8.1 tablets – de Encore 2 WT10-A met 10,1 inch (25,65cm) scherm, en de Encore 2 WT8-B met 8 inch (20,32cm) scherm. Zowel de Encore 2 WT10-A als de Encore WT8-B is voorzien van Windows 8.1 met Bing, met tal van uitgebreide gebruiksfuncties. De tablets worden geleverd met een eenjarig Microsoft Office 365 abonnemen. Daarnaast omvat het abonnement online opslag via OneDrive en gratis belminuten voor Skype, een belangrijke meerwaarde direct vanaf het eerste gebruik.

Beide modellen zijn ergonomisch vormgegeven, met afgeronde randen, waardoor ze prettig in de hand liggen. Bovendien zijn de luidsprekers zo gepositioneerd dat de geluidsweergave niet nadelig wordt beïnvloed wanneer het apparaat in de hand wordt gehouden. Het kleinere formaat maakt de Encore 2 WT8-B ideaal voor gebruik met één hand.

Beide tablets zijn uitgerust met een hoogwaardige 5 MP achtercamera; met Full HD 1080p videoweergave met 24 frames per beelden op de Encore 2 WT8-B, en 30 frames per seconde op de Encore 2 WT10-A. De voorcamera is ideaal voor videogesprekken. Zowel de voor- als de achtercamera biedt een nauwkeuriger kleurweergave en betere resultaten bij slechte lichtomstandigheden voor een realistischer beeld. Bovendien kan de camera dankzij TruCapture foto's maken van whiteboards, documenten of projecties voor gebruik bij cursussen, vergaderingen en presentaties. Een belangrijke tijdsbesparing, omdat handgeschreven informatie niet langer hoeft te worden overgetypt. Op beide tablets kan de leesbaarheid eenvoudig worden vergroot door verbeterde kleurcorrectie en door het produceren van scherpere beelden met lage reflectie. Op de Encore 2 WT10-A kan bovendien het ruisniveau worden verlaagd.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.