Ads Top

TP Vision breidt Ambilight uit op Philips tv’s

Een nieuwe surffilm markeert de start van TP Visions nieuwe marketingcampagne voor Philips Ambilight tv’s. Met het oog op de uitbreiding van Ambilight-functionaliteit zocht TP Vision een innovatieve manier om te laten zien hoe het toevoegen van licht de kijkbeleving kan verrijken. De zoektocht mondde uit in een nieuw concept: lichtgolven.

Light Waves is een coole actiesportfilm die adembenemende surfscènes combineert met volgens het bedrijf nooit eerder vertoonde lichteffecten. De film laat de voordelen zien van de unieke Ambilight-lichttechniek en laat goed zien hoe het toevoegen van licht de kijkervaring naar een hoger plan tilt. "Light Waves" is te bekijken op het YouTube-kanaal van Philips en op de Facebook pagina van Philips TV. Verder wordt de film door retailpartners vertoond op Philips Ambilight tv’s.

De film is opgenomen met extreem robuuste camera-apparatuur, voorzien van 4K Ultra HD-technologie. Het op een Ambilight-achtige manier verlichten van de oceaan vereist een innovatieve lichttechniek, terwijl aangepaste surfplanken en vesten met veelkleurige LED-lampjes voor spannende hue-effecten zorgen. De opnames zijn voor het grootste deel gemaakt in Dubai en op de Malediven.

Met de nieuwe Ambilight TV-app moet je maximale uit iedere voetbalwedstrijd kunnen halen tijdens het WK. Ambilight viert de successen van het team mee door de wand achter de Philips tv te verlichten in de kleuren van de Nederlandse vlag – of de vlag van een ander land dat u aanmoedigt. De app werkt op alle Philips Ambilight tv's die vanaf 2011 zijn gelanceerd. De Ambilight TV-app is te downloaden voor smartphones en tablets met Android en iOS.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.