Ads Top

Dell lanceert HD-monitoren

Dell introduceert drie nieuwe Dell UltraSharp Multimedia Monitoren: de UZ2215H (21,5 inch), UZ2315H (23 inch) en UZ2715H (27 inch). Deze modellen bieden volgens de fabrikant optimale productiviteit, brengen videoconferencing direct naar de desktop en maken teamwork nog gemakkelijker. De monitoren beschikken onder meer over Full HD-resolutie, aanpasbare weergaven, een ingebouwde 2.0 megapixel Full HD-webcam en optimalisatie voor Microsoft Lync.

De schermweergave van de nieuwe Dell UltraSharp UZ-monitoren is aan te passen door de monitor vijf graden naar voren of 21 graden naar achter te kantelen. Dit zorgt voor optimaal kijkcomfort zonder nadelige gevolgen voor de helderheid van het beeldscherm. De 23 inch monitor biedt extra flexibiliteit doordat de gebruiker het scherm kan kantelen en draaien naar de gewenste kijkhoek. De monitor is ook in hoogte te verstellen.

De Dell UltraSharp Multimedia Monitoren zijn voorzien van een brede reeks digitale poorten om gebruikers optimale compatibiliteit met hun apparatuur te bieden. Het aansluiten van smartphones, pc’s, laptops en tablets is eenvoudig dankzij de aanwezigheid van HDMI/MHL-, VGA-, Displayport- en USB 3.0-poorten. Gebruikers kunnen daarmee uiteenlopende apparaten aansluiten en content op een groter scherm weergeven.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.