Ads Top

Tweede seizoen van Lilyhammer bij Netflix

Netflix start het tweede seizoen van de Original-serie Lilyhammer met Steven Van Zandt (The Sopranos, E Street Band) op vrijdag 13 december om 9.00 uur. De acht afleveringen van één uur gaan over een man die tegen de maffia getuigt en in Lillehammer (Noorwegen) wordt ondergebracht via het getuigenbeschermingsprogramma. Lilyhammer seizoen 2 kan door Netflix-leden na de launch worden gestreamd in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Denemarken, als ook in de VS, Canada en in Latijns-Amerika.
In Lilyhammer wordt ex-gangster Frank "The Fixer" Tagliano (Van Zandt) gevolgd terwijl hij wordt opgenomen in het Amerikaanse getuigenbeschermingsprogramma: hij moet de harde straten van New York verruilen voor de ijzige fjorden van Noorwegen om een nieuw leven op te bouwen tussen de inwoners van Lillehammer. Seizoen twee gaat verder met Frank die onder de schuilnaam Johnny Henriksen een succesvolle nachtclub heeft opgebouwd en twee kinderen heeft. Alsof het nog niet lastig genoeg is om als vader ook nog een criminele organisatie te leiden, komt alles wat belangrijk is voor Frank in gevaar wanneer zijn voormalige maffiapartners ontdekken dat hij nog in leven is.
Lilyhammer is ontwikkeld door Rubicon TV AS (maker: Anne Bjørnstad en Eilif Skodvin). De serie werd geproduceerd door Rubicon TV AS, waarbij Netflix co-producer was voor NRK/Netflix in samenwerking met Red Arrow International. Producenten zijn Trond Berg Nilsen en Agnete Thuland. Uitvoerende producenten zijn Lasse Hallberg en Steven Van Zandt.

 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.