Ads Top

Belgacom TV Replay: een nieuwe manier van televisie kijken

TV Replay heet een nieuwe exclusieve dienst van Belgacom waarmee Belgacom klanten tv-programma’s tot 36 uur na de uitzending kunnen bekijken op hun televisie, computer, tablet of smartphone. Belgacom start met een testfase voor 10.000 klanten dankzij de overeenkomst die ze sloot met de belangrijkste Vlaamse mediagroepen VMMa, VRT en SBS Belgium. De commerciële lancering van TV Replay voor alle Belgacom TV-klanten is gepland voor 2014.
Belgacom, die in 2005 als eerste de digitale televisie in België lanceerde, blijft innoveren met nieuwe diensten zoals TV Replay, een nieuwe manier van televisie kijken. Belgacom klanten zullen de programma’s van de voorbije 36 uur kunnen bekijken op hun tv, computer, smartphone of tablet.
TV Replay zal mogelijk zijn voor de zenders van de omroepen waarmee Belgacom een overeenkomst heeft gesloten. Vandaag is dit het geval voor de belangrijkste Vlaamse mediagroepen VMMa, VRT en SBS Belgium waarmee Belgacom nauw samenwerkt. De sportzenders van Belgacom TV (Belgacom 11, Belgacom 11+, Belgacom 5) zullen ook in het TV Replay-aanbod zitten.
TV Replay+ is tijdens de testfase mogelijk op de belangrijkste Vlaamse zenders: Eén, Eén HD, Canvas, Canvas HD, Ketnet/OP-12, VIER, VIER HD, VIJF, VIJF HD, VTM, VTM HD, 2BE, 2BE HD, Vitaya, JIM, anne en VTMKZOOM. TV Replay is ook beschikbaar voor de sportzenders van Belgacom TV: Belgacom zoom/11 (nationaal voetbal), Belgacom 11+ (internationaal voetbal) en Belgacom 5 (nationaal basket).
TV Replay+ is ook mogelijk op computer, smartphone en tablet via de TV Overal-applicatie voor de volgende zenders: Eén HD, Canvas HD, Ketnet/OP-12, VIER HD, VIJF HD, Belgacom zoom/11, Belgacom 11+ en Belgacom 5.


Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.