Ads Top

The Killing nu exclusief voor Netflix

Netflix heeft het vierde en laatste seizoen van The Killing besteld, exclusief voor zijn veertig miljoen leden wereldwijd. De serie is afkomstig van Fox Television Studios (FTVS). Het laatste seizoen bestaat uit zes afleveringen en is alleen beschikbaar voor Netflix-leden, in alle landen waar de streamingservice actief is.
The Killing is gebaseerd op de Deense serie Forbrydelsen en volgt de moordzaken van rechercheurs ‘Sarah Linden’ (Mireille Enos) en ‘Stephen Holder’ (Joel Kinnaman). De eerste twee seizoenen gingen over de zaak Rosie Larsen, een tienjarig meisje dat vermoord werd. Een jaar nadat dit onderzoek werd afgesloten, pakte het derde seizoen de draad weer op met de rechercheurs die op zoek gingen naar een meisje dat was weggelopen, wat leidde tot de ontdekking van een aantal afschuwelijke moorden die de zaak met een eerder onderzoek van Linden verbond.
Veena Sud is zowel maker als uitvoerend producent van The Killing. Mikkel Bondesen is uitvoerend producent voor Fabrik Entertainment. Kristen Campo is eveneens uitvoerend producent voor Fabrik Entertainment. Het vierde seizoen van The Killing werd geproduceerd door Fox Television Studios voor Netflix.

 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.