Ads Top

KPN introduceert Videoland Unlimited

KPN biedt vanaf 11 november als eerste Videoland Unlimited aan bij Interactieve TV. Voor 10 euro per maand kunnen klanten onbeperkt films en series kijken.  Deze ‘all you can watch’-dienst biedt 2000 films en series uit binnen- en buitenland met exclusieve titels van Nederlandse bodem als ‘Iedereen Is Gek Op Jack’, ‘Divorce’, ‘Moordvrouw’ en ‘Baantjer’.
Door de samenwerking met Videoland hebben klanten van KPN toegang tot het grootste aanbod aan films en series in Nederland.  Videoland Unlimited biedt complete seizoenen van hitseries aan waarmee klanten het hele seizoen in één keer kunnen kijken. Bovendien wordt het aanbod van series op een later moment aangevuld met exclusief geselecteerde series die alleen te zien zijn bij Videoland Unlimited.
Nederlandse en buitenlandse films zoals ‘Süskind’ en ‘The Kings Speech’ zijn direct toegankelijk met de afstandsbediening van Interactieve TV. De selectie van Videoland Unlimited bevat het grootste aanbod van toptitels van een half jaar of ouder. Ook voor kinderen is er meer dan genoeg kijkplezier binnen het aanbod van Videoland Unlimited. Daarnaast biedt Videoland nog steeds de allernieuwste blockbusters aan tegen een vergoeding.
Videoland Unlimited is eenvoudig te activeren via de afstandsbediening van Interactieve TV, via MijnKPN of door te bellen met de gratis helpdesk van KPN. Videoland Unlimited is na de eerste betaalde maand dagelijks opzegbaar.
Het aanbod is niet alleen beschikbaar via de tv-ontvanger van KPN. Met de Interactieve TV Online App kunnen klanten door het hele huis op elk apparaat kijken: op hun laptop, tablet en smartphone. Het hele gezin kan tegelijkertijd op een ander apparaat genieten van films en series met Videoland Unlimited. Klanten die vanaf 11 november Videoland Unlimited activeren, ontvangen twee maanden het complete aanbod gratis.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.