Ads Top

Nieuwe look voor Netflix

Netflix heeft vanaf vandaag een totaal nieuwe look. Dit zorgt voor een veel rijkere totaalervaring op televisies, aldus het bedrijf. Het nieuwe design is met name ontwikkeld voor het grote scherm. Dat betekent meerdere filmbeelden voor elke titel, nieuwe aantrekkelijke titelbeschrijvingen en meer gepersonaliseerde details over waarom Netflix de titel voorstelt. Voor het eerst wordt een nieuwe Netflix-versie op tv gelijktijdig geïmplementeerd op meerdere apparaten die Netflix ondersteunen op een tv-scherm. Netflix wordt het meest op tv gekeken via dit soort apparaten.
De nieuwe tv-beleving wordt geleverd via een nieuw Netflix-softwareplatform dat efficiënt wordt uitgevoerd op verschillende apparaten, van settopboxen met laag vermogen en recente modellen van Smart TV's tot Blu-ray spelers en geavanceerde gameconsoles. Voorheen had elk apparaat een eigen Netflix-versie, waardoor het langer duurde om functies op apparaten te implementeren.
De nieuwe Netflix-televisiebeleving gaat van start op 13 november en is binnen twee weken beschikbaar voor alle leden wereldwijd. Daarbij worden de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, nieuwere Smart TV's en recente Blu-ray spelers ondersteund. De komende maanden worden nog meer apparaten toegevoegd.

 

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.