Ads Top

CanalDigitaal start glasvezeldiensten via coöperatie

Vanaf heden biedt CanalDigitaal ook internet, bellen en televisie aan over glasvezel. De  'Alles in 1 pakketten'- zijn als eerste beschikbaar via het coöperatieve glasvezelnetwerk van Optimaas U.A. in de gemeente Aalburg. Met het aanbieden van Televisie, Internet en Bellen over glasvezel bevestigt CanalDigitaal haar positie als complete aanbieder van telecommunicatiediensten.
Sinds 1996 levert CanalDigitaal digitale televisie in Nederland en was daarmee de eerste aanbieder van digitale televisie in Nederland. Met hoogwaardige digitale en HD-beeldkwaliteit, een breed zenderaanbod en innovatieve diensten onderscheidt CanalDigitaal zich in de markt.
Optimaas heeft voor CanalDigitaal gekozen vanwege haar grote ervaring met de levering van televisiediensten, de hoge kwaliteit HD-televisie en ruime keuze aan innovatieve diensten. Optimaas heeft in CanalDigitaal een partner gevonden die een compleet 'Alles in 1-pakket' aanbiedt tegen zeer scherpe tarieven. In Aalburg biedt CanalDigitaal drie complete 'Alles in 1-pakketten'.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.