Ads Top

Fox komt ook nog met algemene zender

Eredivisie Media & Marketing (EMM) en FOX International Channels starten 19 augustus een nieuwe zender FOX als aanvulling op het bestaande Eredivisie Live aanbod. De digitale zender biedt series, films en sportprogramma’s. FOX is straks in ieder geval te zien voor alle digitale tv-abonnees van Ziggo op EPG-positie 11. Met de overige tv-aanbieders is EMM nog in gesprek over de doorgifte.
FOX is een zender met een eigen karakter: kwalitatief en onconventioneel. Het programma-aanbod bestaat uit 'kwaliteitsprogramma’s' voor een brede Nederlandse doelgroep van mannen en vrouwen vanaf 12 jaar. Series, films en sport zijn daarbij de drie voornaamste ingrediënten. De volledige programmering wordt in augustus bekend gemaakt. FOX wordt geëxploiteerd vanuit EMM, het mediabedrijf van FOX International Channels, de 18 Eredivisie Clubs, Endemol en KNVB. Hieronder vallen ook de abonneezenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International. Het bedrijf wordt geleid door een directieteam bestaande uit Alex Tielbeke, Frank Rutten en Raymond van der Vliet.
De zender zal de komende jaren stap voor stap worden opgebouwd. Vooral de live programmering zal een belangrijke trekker moeten worden voor de sport- en voetballiefhebber. Daarnaast heeft de zender een mooi pakket aan films en series voor een breed publiek, zoals The Walking Dead, Da Vinci’s Demons, The Bridge en Ripper Street.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.