Ads Top

Kabelnoord breidt digitale pakket uit

RTL Crime, RTL Telekids en Pebble TV zijn vanaf 1 juli toegevoegd aan het zenderaanbod van Kabelnoord. RTL Crime komt in zenderpakket Avontuur van Kabelnoord, zowel RTL Telekids als Pebble TV krijgen een plekje in zenderpakket Familie van het digitale pakket van de kabelaar.
Gedurende de zomermaanden zijn alle drie zenders gratis te zien voor alle digitale televisieklanten van Kabelnoord! RTL Crime staat open op kanaal 13 en is tevens beschikbaar voor analoge kijkers. RTL Telekids en Pebble TV zijn op hun eigen kanaalnummers te zien; 209 en 207.
Bij RTL Crime zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag kwalitatief hoogstaande misdaadseries uit binnen- en buitenland te zien. Elke werkdag staat in het teken van een bepaald thema. Maandagavond is de avond van de Nederlandse misdaadseries met onder andere Baantjer. Op dinsdagavond staan waargebeurde verhalen centraal en woensdagavond is CSI-avond. Op donderdag brengt RTL Crime Europese misdaadseries en de werkweek wordt afgesloten met de US Crime-night.
Voor kinderen tussen de 3 en 9 jaar worden de vertrouwde Telekids programma’s als Bibaboerderij, Green-Kids, Chuggington, Hallo K3, Ernst & Bobbie en Brandweerman Sam uitgezonden op RTL Telekids.
Nog een nieuwe zender in zenderpakket Familie is Pebble TV. Onderzoek toont aan dat de Nederlandse ouder vindt dat het aanbod op televisie veel geweld en geschreeuw bevat. Ouders en kinderen willen vooral grappige, kindvriendelijke en geweldloze programma’s. De programmering van Pebble TV sluit hierop aan met series als Alfred J Kwak, Boes, Star Street, Familie Sanders en Bassie & Adriaan. (persbericht Kabelnoord)

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.