Ads Top

TP Vision kondigt nieuwe LED TV’s aan voor medische omgevingen

TP Vision kondigt een nieuwe lijn van zakelijke televisies aan, die specifiek zijn ontworpen voor het gebruik in gezondheidsinstellingen. De Philips EasySuite en MediaSuite Healthcare-TV’s beschikken over functies, die specifiek op de eisen van ziekenhuizen, zorgtehuizen en rehabilitatiecentra inspelen. De toestellen zijn zeer gemakkelijk te onderhouden en bieden een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en lage gebruikskosten. Schermbreedtes variëren tussen de 55cm (22’’) en 140cm (55’’).
Philips Healthcare-TV’s zijn compatibel met verpleegoproepsystemen voor vergrote toegankelijkheid in het geval van noodsituaties. Patiënten kunnen altijd en ongestoord hun entertainment volgen dankzij een speciale hoofdtelefoon-aansluiting bij het kussen. Een speciaal koppelingsprogramma maakt het mogelijk om tot 14 afstandsbedieningen samen te koppelen, zodat ze elkaar niet gaan storen.
TP Vision biedt ook een speciale afstandsbediening aan die zeer makkelijk te reinigen is. Deze witte afstandsbediening beschikt over een schoon te vegen vuilwerende laag en naadloos geïntegreerde knoppen. Daarnaast is deze Philips afstandsbediening met zijn afgesloten batterijcompartiment bestand tegen water en alcohol.
Philips Healthcare-TV’s zijn op afstand in te stellen, wat garant staat voor zowel lage aankoopkosten als gebruikerskosten. De instellingen zijn gemakkelijk met een USB-stick of via SmartInstall te klonen. SmartInstall is een handige tool, waarmee de installatie en configuratie op afstand uitgevoerd kan worden, zodat de patiënten niet gestoord worden. Ook is het mogelijk om met SmartInstall de instellingen te vergrendelen, zodat de patiënten niets per ongeluk kunnen wijzigen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.