Ads Top

Draadloze verlichting van Philips hue breidt de Ambilight-beleving uit

TP Vision introduceert twee nieuwe functies van Philips Ambilight: Ambilight 4-sided XL op de Philips Elevation en de integratie van Ambilight met het draadloze ledverlichtingssysteem Philips hue. Ambilight 4-sided XL, toegepast op de nieuwe, 152 centimeter metende Philips Elevation, maakt gebruik van 94 krachtige LEDS die centraal zijn ingebouwd aan de achterkant. Ambilight 4-sided XL breidt het beeld virtueel uit door een grote halo rond het scherm te projecteren in de kleuren van de televisiebeelden. De Philips Elevation TV is vanaf het derde kwartaal van 2013 verkrijgbaar.
TP Vision heeft bovendien een Ambilight+hue-app ontwikkeld voor smartphones en tablets met Android en iOS. Met deze app kunnen de slimme lichteffecten van Ambilight worden uitgebreid naar de draadloze LED-verlichting van Philips hue. Deze combinatie dompelt de hele woonkamer onder in een televisiebeleving die kleurrijker en overweldigender is dan ooit tevoren.
Ambilight aan hue koppelen is eenvoudig. De grafische interface van de app leidt de gebruiker probleemloos door de setupprocedure. De Ambilight+hue-app wordt ondersteund door alle Philips-tv’s met Ambilight vanaf 2011.
De Ambilight+hue-app is vanaf heden beschikbaar in Google Play en de Apple App Store.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.