Ads Top

Aftrap van het nieuwe voetbalseizoen op Belgacom 11+

Vanaf september brengt Belgacom 11+ live en exclusief het beste van de Engelse League Cup (Capital One Cup) op de buis. Zo biedt het zijn abonnees de kans om de vele Belgische spelers te volgen die aan de andere kant  van het Kanaal aan de slag zijn. Bovendien neemt Belgacom 11+ u mee achter de schermen van Manchester United en Manchester City, via hun thuiswedstrijden en exclusieve uitzendingen gewijd aan die clubs.
Vanaf 27 juli voegt Belgacom TV ook drie HD-zenders aan zijn aanbod toe om de MultiLive van de Jupiler Pro League (lot 3) en de UEFA Champions League in beeld te brengen, naast de beste wedstrijden die de zender Belgacom 11+ aanbiedt.
Ook dit jaar toont Belgacom 11+ exclusief alle wedstrijden van de UEFA Champions League, het beste van de Spaanse Liga en de Copa del Rey, maar ook tal van reportages met een kijkje achter de schermen en exclusieve programma's via clubmagazines en -kanalen. Bart Raes blijft aan het roer staan om de wedstrijden van Nederlandstalige commentaar te voorzien, terwijl Marc Delire dat doet voor de Franstalige kijkers. Ze kunnen daarbij rekenen op een team van consultants en experts, zowel op het terrein als in de studio.
Voor de abonnees van Belgacom TV die vaste klant van Belgacom 11 zijn, blijven de vijf zaterdagwedstrijden van de Jupiler Pro League (lot 3), en ook de matchen van de Belgacom League dit seizoen gratis te bekijken. Klanten die tijdens de maand augustus intekenen, kunnen gedurende één maand gratis en zonder verplichtingen kennismaken met Belgacom 11+ (9,95 EUR/maand).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.