Ads Top

CanalDigitaal bereikt akkoord over FOX Sports

Ook M7 Group SA en FOX hebben een akkoord bereikt over de doorgifte van de abonneezenders FOX Sports Eredivisie, FOX Sports International en de nieuwe tv Zender FOX voor haar Nederlandse merk CanalDigitaal. CanalDigitaal gaat de zenders FOX Sports Eredivisie 1 HD, FOX Sports Eredivisie 3, FOX Sports International 1 HD als ook de nieuwe digitale tv zender FOX uitzenden. Daarnaast zijn vanaf oktober ook de FOX Sports zenders via een Go-applicatie online beschikbaar.
Met de overeenkomst kunnen CanalDigitaal-abonnees het beste van de Nederlandse en de Europese voetbalcompetitie bekijken. FOX Sports Eredivisie zendt naast al het Eredivisie voetbal ook live de KNVB Beker, Jupiler League en wedstrijden uit van Nederlandse clubs in de Europa League. FOX Sports International gaat o.a. de UEFA Europa League, Premier League en Serie A uitzenden.
CanalDigitaal-abonnees hebben de mogelijkheid om zowel FOX Sports Eredivisie als FOX Sports International als losse abonnementen af te sluiten. Daarnaast gaat CanalDigitaal ook een bundel van beide pakketten aanbieden.
Vanaf oktober wordt FOX Sports Go toegevoegd aan de FOX Sports Eredivisie- en International abonnementen. Dit is een online app voor smartphones, tablets en laptops, waarmee live wedstrijden op een mobiele device bekeken kunnen worden. En er is onbeperkt toegang tot bijvoorbeeld FOX Sports Eredivisie Gemist en clips.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.