Ads Top

iPad mini vanaf 2 november

Apple heeft vandaag iPad mini geïntroduceerd, een compleet nieuwe iPad die 23 procent dunner en 53 procent lichter is dan de iPad van de derde generatie. Tot op de vierkante millimeter een iPad, aldus Apple. De nieuwe iPad mini is voorzien van een 7,9-inch Multi-Touch-display, een FaceTime HD- en iSight-camera, supersnel mobiel internet en een batterij die tien uur meegaat.
iPad mini heeft een nieuwe behuizing van aluminium en glas die slechts 7,2 mm dik is en 308 gram weegt. Het display biedt 35 procent meer werkruimte dan de 7-inch tablets die momenteel verkrijgbaar zijn, en tijdens het internetten is het bruikbare weergavegebied 67 procent groter. De dual-core A5-chip zorgt voor een optimale grafische weergave en een snelle en vloeiende Multi-Touch-respons, terwijl de batterij nog steeds een hele dag meegaat.
iPad mini heeft een FaceTime HD-camera aan de voorkant en een 5-megapixel iSight-camera aan de achterkant. De iSight-camera bevat geavanceerde optische technologie, zodat je er prachtige foto's en 1080p HD-video's mee kunt maken. De iSight-camera is bovendien voorzien van beeldstabilisatie, en beide camera's zijn voorzien van een verlichtingssensor zodat je ook bij weinig licht de mooiste foto's maakt. Ook op iPad mini is het mogelijk om foto's te delen via de gedeelde fotostreams van iCloud.
iPad mini is voorzien van dual-band 802.11n Wi-Fi voor snelheden tot 150 Mbps: dat is twee keer zo snel als de Wi-Fi-prestaties van de vorige iPad-modellen. iPad mini is verkrijgbaar als Wi-Fi + Cellular-model dat overal ter wereld kan worden gebruikt.
De nieuwe iPad van de vierde generatie heeft een 9,7-inch Retina-display en bevat een nieuwe, door Apple ontworpen A6X-chip die tot twee keer zo snelle systeemprestaties en grafische prestaties levert ten opzichte van de A5X-chip. Desondanks gaat de batterij tien uur mee en heeft deze iPad nog steeds het bekende dunne en lichte design. Andere nieuwe voorzieningen zijn een FaceTime HD-camera, een twee keer zo hoge Wifi-snelheid vergeleken met de vorige iPad-modellen.
De iPad mini-modellen met Wi-Fi zijn vanaf vrijdag 2 november verkrijgbaar in zwart/antraciet en wit/zilver. De adviesprijs is 329 euro inclusief BTW (271,90 euro exclusief BTW) voor het 16-GB model, 429 inclusief BTW (352,65 exclusief BTW) voor het 32-GB model en 529 euro inclusief BTW (437,19) voor het 64-GB model. De iPad-modellen van de vierde generatie met Wi-Fi zijn eveneens vanaf vrijdag 2 november verkrijgbaar in zwart of wit. De goedkoopste versie kost 499 euro.
Het iPad mini-model met Wi-Fi + Cellular en het iPad-model van de vierde generatie met Wi-Fi + Cellular zullen enkele weken na de Wi-Fi-modellen leverbaar zijn. De adviesprijs voor het iPad mini-model met Wi-Fi + Cellular is 459 euro inclusief BTW (379,34 exclusief BTW) voor het 16-GB model, 559 inclusief BTW (461,98 exclusief BTW) voor het 32-GB model en 659 euro inclusief BTW (544,63 exclusief BTW) voor het 64-GB model. De adviesprijs voor het iPad-model van de vierde generatie met Wi-Fi + Cellular is 629 euro inclusief BTW ( 519,83 exclusief BTW) voor het 16-GB model, 729 inclusief BTW voor het 32-GB model en 829 voor het 64-GB model.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.