Ads Top

Philips introduceert nieuwe monitor met MHL-technologie


MMD, licentie-partner voor de Philips-displays, introduceert de nieuwe Philips 237E4QHAD/00 monitor met slimme MHL-technologie (Mobile High Definition Link). Met dit 23-inch scherm kunnen gebruikers, direct vanaf een Android smartphone, video's in HD-kwaliteit bekijken en games spelen – tegelijkertijd kan men het apparaat opladen.
Dankzij Mobile High Definition Link (MDL) kunnen gebruikers hun mobiele Android-apparaat direct op de monitor aansluiten via de optionele MHL-kabel om foto’s en video-opnames in HD-kwaliteit te bekijken. Er komt geen pc aan te pas. Bovendien kunnen gebruikers genieten van uitstekende digital-surround audio met HDMI vanuit de twee geïntegreerde 2W-stereospeakers. Daarnaast wordt het mobiele apparaat automatisch opgeladen terwijl het op de monitor is aangesloten.
De nieuwe IPS-display met MHL-technologie is ook uitstekend voor het spelen van mobiele games op een groot scherm. Game-afbeeldingen worden direct gestreamd vanaf het mobiele apparaat. De games zijn nauwkeuriger bestuurbaar, en het is niet nodig om het apparaat vast te houden.
De eIPS combineert mobiliteit met de beeldkwaliteit van een 16:9 HD-display en maakt gebruik van geavanceerde technologie voor een extra grote kijkhoek van 178 graden.
De nieuwe monitor bevat tevens specifieke Philips technologieën die ervoor zorgen dat displays een goede beeldkwaliteit bieden. TrueVision van Philips test en past de inhoud van het scherm aan voor ultieme display prestaties – vier keer nauwkeuriger dan Windows sRGB. De Philips SmartImage Lite technologie zorgt voor dynamische verbetering van contrast, kleurverzadiging en scherpte waardoor ultieme displayprestaties tot stand worden gebracht voor ieder toepassingsscenario dat de gebruiker makkelijk selecteert.
Het IPS lcd-scherm met MHL is de nieuwste E-Line display van Philips – de serie die is ontworpen voor thuisgebruik.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.