Ads Top

Direct betalen op de Philips Smart TV

Met de introductie van SmartTV Payment maakt TP Vision het als eerste in de Benelux mogelijk om afgenomen producten en diensten via de Philips Smart TV af te rekenen. Ook kan de kijker vanaf nu met 'Recommendations' aanbevelingen krijgen op grond van het kijkgedrag. Videoland On Demand is de eerste aanbieder die gebruik maakt van beide mogelijkheden.
TP Vision introduceert een nieuwe betaalmethode in de Benelux: SmartTV Payment. Met SmartTV Payment is het mogelijk om afgenomen diensten en producten direct op de Philips Smart TV te betalen. De producten van alle ondersteunde diensten kunnen nu zeer eenvoudig worden betaald door middel van een viercijferige pincode. Vooralsnog kan er worden afgerekend met creditcards van Visa en Mastercard, maar daar zullen er in de nabije toekomst meer aan worden toegevoegd. Ook zal het mogelijk worden om via iDEAL en met prepaid-kaarten te betalen.
Het eerste bedrijf dat gebruikmaakt van SmartTV Payment is Videoland On Demand. Met SmartTV Payment wordt het nóg makkelijker om uit het uitgebreide en gevarieerde aanbod van Videoland On Demand een film te kiezen én deze te betalen. In de toekomst zullen er ook andere filmverhuurders gebruik gaan maken van SmartTV Payment, zoals Viewster. De eigenaar van een Philips Smart TV is zo niet langer afhankelijk van het aanbod via zijn televisieprovider, maar kan zélf kiezen waar hij een film huurt. Er is geen abonnement meer nodig om een film via Smart TV te huren.
Recommendations leeft zich in in de smaak van de tv-kijker door goed op het zap- en kijkgedrag te letten en dit in een TV profiel vast te leggen. Op basis hiervan kan worden geput uit het aanbod van video on demand-diensten om films aan te bevelen. De kijker hoeft dan alleen nog maar op de aangeraden film te klikken en wordt direct naar de bijbehorende dienst geleid, zonder omslachtige inlogprocedures. Videoland On Demand is de eerste aanbieder die gebruik maakt van Recommendations op de meest recente Philips Smart TV's.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.