Ads Top

HP onthult zakelijke tablet

HP introduceerde maandag de HP ElitePad 900 met Windows 8, een tablet dat een strak ontwerp combineert met diverse enterprise-features. De HP ElitePad is ontwikkeld voor het bedrijfsleven, overheidsinstanties, zorginstanties en retail en is voorzien van HP ElitePad Smart Jackets. Die garanderen volgens de fabrikant meer verbindingsmogelijkheden, een langere batterijduur en specifieke uitbreidingsmogelijkheid die de tablet geschikt maken voor gebruik in specifieke branches.
De HP ElitePad is ergonomisch gevormd om comfortabel vast te houden en beschikt over een 10,1 inch (25,7 cm) scherm. Hij weegt slechts 680 gram en is 9,2 millimeter (mm) dik. De 16-bij-10 beeldverhouding maximaliseert het display en zorgt voor een ideaal beeld voor traditionele zakelijke toepassingen en graphics. De HP ElitePad is met precisie ontwikkeld, met veel aandacht voor een gedetailleerde afwerking en is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals CNC-aluminium en Corning® Gorilla® Glass 2.
De HP ElitePad tablet’s 1080p front-facing videocamera en 8 megapixel rear camera met LED-flitser en CyberLink YouCam-software helpt gebruikers gemakkelijk face-to-face te communiceren, high-definition (HD)-webvideo’s te maken of trainingvideo’s op te nemen zonder hoge productiekosten.
Optioneel is CyberLink Media suite beschikbaar, software waarmee gebruikers audio- en videocontent kunnen maken met dezelfde interface als andere zakelijke pc’s van HP. Daarnaast kunnen gebruikers audio opnemen en beluisteren met een microfoon en hoofdtelefoon-aansluiting met SRS Audio.
De HP ElitePad 900 is naar verwachting beschikbaar in januari 2013.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.