Ads Top

Nieuwe digitale spiegelloze reflexcamera Panasonic


Panasonic breidt de LUMIX G uit met de LUMIX DMC-G5, een nieuwe spiegelloze digitale reflexcamera. Die creëert hoogwaardige foto's met levensechte details, zo zegt de fabrukant. De nieuwe DMC-G5 behaalt een nog hogere resolutie met behulp van de geavanceerde beeldprocessor.
De DMC-G5 benut de mogelijkheden van de 16,05-megapixel Live MOS-sensor en Venus Engine volledig en is in staat opnames te maken in 1920 x 1080 50p Full HD video in AVCHD Progressive formaat met stereo geluid. Bij het maken van video-opnames beschikt de gebruiker over een geavanceerd AF-systeem, waaronder het praktische Full-time AF en Tracking AF, zodat iedere fotograaf met het grootste gemak hoogwaardige video-opnames kan maken.
Bij de ontwikkeling van de buitenkant van de camera is veel aandacht besteed aan de grip, de knoppen en de coating. De Live View Finder met het equivalent van 1.440.000 pixels, een vergroting van ongeveer 1,4x (ongeveer 0,7x*) en een beeldveld van 100% is voorzien van een oogsensor die samen met de nieuwe Touch Pad-functie tegelijkertijd op het LCD-scherm kan worden gebruikt. Om een exacte kadrering mogelijk te maken, is de camera ook voorzien van de functie Level Gauge (waterpas).
De DMC-G5 is verkrijgbaar in aantrekkelijk zwart, zilver en wit. En met zijn algehele prestaties, uitstekende beeldkwaliteit én ultrasnelle respons, in combinatie met de eenvoudig te bedienen, maar geavanceerde functies, biedt deze camera precies wat een gebruiker zich kan wensen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.