Ads Top

Mediaset Italia voortaan bij Caiway

Kabelaar Caiway heeft de Italiaanse commerciële televisiezender Mediaset Italia met ingang van 28 juni toegevoegd aan het televisiezenderaanbod. De zender is te ontvangen via het extra zenderpakket Enjoy op voorkeuze 222.
Mediaset Italia is speciaal bedoeld voor liefhebbers van Italië. De zender richt zich op de specifieke voorkeuren van haar publiek; voornamelijk muziek, films en series, maar ook trends en sport. Het is een zender met innovatieve programma's en formats. Ook zendt het gevestigde programma's uit als Le Iene, Colorado en La Pupa e il Secchione - il ritorno.
Jacqueline Bierhorst, commercieel directeur van Caiway: "Met het toevoegen van deze Italiaanse tv-zender aan het totale zenderaanbod van Caiway doen we veel mensen een plezier. Bijna iedereen heeft wel iets met Italië en de rijke cultuur die dat land te bieden heeft. Het programma-aanbod van deze zender is onderscheidend en interessant, ook als je de Italiaanse taal niet geheel machtig bent."
De zender Mediaset Italia is opgenomen in het extra zenderpakket Enjoy van Caiway en te zien op voorkeuze 222. Het Enjoy pakket is voor € 5,65 per maand te verkrijgen in combinatie met het Basic TV pakket van Caiway. Enjoy biedt een uitgebreid aanbod aan nieuws-, sport-, muziek- en buitenlandse zenders.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.