Ads Top

Glashart Media lanceert TV App met LiveTV voor Android Tablets


Na de introductie van de TV App met LiveTV voor de iPad lanceert Glashart Media vandaag de versie voor klanten met een Android Tablet. Klanten die Interactieve Televisie van Glashart Media afnemen kunnen hiermee overal in en om het huis op de Android Tablet live kijken naar populaire tv-zenders.
De tv-beelden kunnen alleen via de eigen internetaansluiting thuis worden bekeken. Het is dus niet mogelijk om via een ander netwerk (bijvoorbeeld via een publieke HotSpot of via mobiel internet) hiernaar te kijken. De beelden worden alleen via WiFi draadloos verspreid in en om het huis.
Om LiveTV op de Android Tablet te kunnen kijken dient men de (gratis) Glashart Media TV App uit de Google PlayStore te downloaden en deze te koppelen met de Glashart Media settop box.
Het aanbod omvat bij lancering de volgende 10 zenders: Nederland1, Nederland2, Nederland3, HumorTV 24, NOS Journaal 24, CNN, TV5, SlamTV, BBC World News en Jim Jam (deze laatste twee alleen voor abonnees op het pluspakket). Dit aanbod zal de komende maanden stap-voor-stap worden uitgebreid.
Voor het bekijken van Nederland1, Nederland2 en Nederland3 is geen extra abonnement nodig. Voor het bekijken van de overige zenders is een abonnement nodig op de LiveTV-dienst van € 3,95 p/m. Dit pakket is tot 1 januari 2013 gratis voor alle abonnees.
Naast het bekijken van LiveTV kunnen gebruikers van de Glashart Media TV App, waar dan ook, hun Glashart Media settop box bedienen en beschikken over een uitgebreide TV gids. Het is ook mogelijk om te zappen en herinneringen in te stellen. Klanten met een harddisk recorder kunnen tevens live TV pauzeren en op afstand opnames beheren.
De Glashart Media TV App met LiveTV voor Android Tablets is vanaf vandaag beschikbaar in de Google PlayStore. De TV App met LiveTV voor iPad is al enige tijd beschikbaar in de Apple AppStore.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.