Ads Top

Streamen met Optical Smart Hub


Met de nieuwe Optical Smart Hub van Samsung kan je je muziek- en filmcollectie snel en eenvoudig streamen naar je smartphone, tablet, notebook of Smart TV. Je plaatst een DVD met bijvoorbeeld het nieuwste seizoen van de serie ‘Breaking Bad’ of ‘Dexter’ in de optische disc drive van de Optical Smart Hub. Vervolgens zoek je een mooi plekje waar je de afleveringen wilt bekijken.
De Optical Smart Hub is multifunctioneel, want je kunt hem gebruiken als externe USB DVD brander voor aan je Ultrabook. Daarnaast kan je er eenvoudig draadloos, en zonder tussenkomst van een computer, DVD’s en CD’s mee branden om bijvoorbeeld een back-up te maken van de content op je smartphone of tablet.
De Optical Smart Hub vormt voortaan het knooppunt van al je bestanden afkomstig van een DVD, CD, CD-rom of externe harde schijf zoals een USB-stick. De enige vereiste om toegang te krijgen is de ‘Mobile Smart Hub’ app die je kan downloaden in Google Play (Android) of App Store (iOS). De Samsung Optical Smart Hub is per direct verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 99 euro.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.