Ads Top

BBC Three in basispakket Multivisie TV tijdens Olympische Spelen


Van 27 juli tot en met 12 augustus zendt BBC Three van ’s ochtends 10.00 uur ’s tot middernacht non-stop de Olympische Spelen uit. Multivisie TV neemt in deze periode BBC Three tijdelijk in het basispakket op zodat abonnees kunnen genieten van de Britse verslaggeving van de internationale sportmanifestatie.
BBC ONE en BBC Three zijn de primaire zenders via welke BBC verslag doet van de Olympische Spelen in London. Bij Multivisie TV maakt BBC ONE al standaard onderdeel uit van het basispakket. “Televisie kijken staat bij Multivisie TV gelijk aan entertainment. En wat is er nu meer entertainend dan de Olympische Spelen? Toen we de kans kregen om tijdens de Spelen BBC3 door te geven, hebben we die met beide handen aangegrepen. Zie het als een extraatje voor onze abonnees’, aldus Louise Worth, directeur Multivisie TV.
Multivisie TV levert nu in Alphen aan den Rijn, Rotterdam en Vught via internet serviceproviders Glashelder en Wisper. Daarnaast is Multivisie TV ook via Glashelder en/of Wisper in een aantal vraagbundelingsgebieden aan te vragen, te weten Bilthoven, De Bilt, Eindhoven, Heiloo en Nootdorp.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.