Ads Top

Update voor Wi-Drive


Kingston Digital Europe komt met een update voor de Wi-Drive die browserondersteuning mogelijk maakt. Dankzij deze update is draadloze streaming van data via een webbrowser mogelijk naar elk mobiel apparaat met Wifi-aansluiting. Iedereen die al een Kingston Wi-Drive bezit, kan zijn apparaat updaten en de update zal vanaf nu op alle nieuwe apparaten toegepast zijn. Deze uitbreiding maakt het mogelijk om met verschillende soorten mobiele apparaten tegelijkertijd toegang te hebben tot content en deze te delen via de Wi-Drive.
Met de geïntegreerde Wifi-aansluiting en een levensduur van de batterij van vier uur, biedt Kingston een draagbare opslag op zakformaat en maakt het eenvoudig delen van documenten mogelijk voor elk wifi-apparaat waaronder de Apple iPad, iPhone, iPod touch, Android apparaten, Kindle Fire en meer.
Daarnaast is de Wi-Drive nu beschikbaar in capaciteiten tot 64GB. De nieuwe capaciteit van 64GB maakt het mogelijk om nog meer te delen en breidt de geheugencapaciteit van elk apparaat met wifi-aansluiting nog verder uit. Deze nieuwe toevoeging volgt op de Wi-Drive van 32GB. Kingston biedt ook geoptimaliseerde Wi-Drive apps die gebruikers extra functies bieden. De Wi-Drive App1 voor Android OS-apparaten is nu beschikbaar in de Google Play App store. Vanwege de diversiteit in Android-apparaten biedt de Wi-Drive de meest veelzijdige oplossing waarbij gebruikers kunnen kiezen tussen de webbrowser en de app om toegang te krijgen tot hun media.
Ook de apps voor Kindle Fire en Apple apparaten hebben kleine verbeteringen ondergaan. Huidige gebruikers van de Wi-Drive apps ontvangen automatische bericht van deze updates en alle apps die vanaf nu gedownload worden, zijn in de nieuwe versie. De gratis Wi-Drive app voor Kindle Fire is beschikbaar in de Amazon Appstore. Die voor Apple-apparaten is in de App Stores te vinden. Details en een download versie van de Wi-Drive hardware CD update zijn hier voorhanden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.