Ads Top

iPad app Omroep Brabant verschenen


Vanaf vandaag is de nieuwe iPad app van Omroep Brabant gratis verkrijgbaar in de app store. Via de app is al het regionale nieuws van Omroep Brabant te lezen waarbij de meeste berichten zijn aangevuld met video- en audioitems. Naast het Brabantse nieuws bevat de app ook een uitgebreide uitzending gemist module waarin alle TV programma’s van Omroep Brabant zijn terug te kijken.
Met name de toevoeging van bewegend beeld in combinatie met het grotere scherm moet er voor zorgen dat het volgen van het Brabantse nieuws via de iPad de bezoeker nog meer beleving biedt. Alle items die voor Radio, TV of Internet worden gemaakt over een nieuwsonderwerp worden in de app gebundeld in één artikelpagina over dat bericht.
Met de uitzending gemist module voor iPad speelt Omroep Brabant in op het toenemend aantal Brabanders dat ook via de iPad TV kijkt en op de populariteit van het kijken naar een programma op het moment dat het de consument zelf uitkomt.
Andere mogelijkheden van de app zijn het live TV kijken of radio luisteren, het inzoomen op en full screen bekijken van foto’s, het direct delen van berichten via social media en de actuele weer- en verkeersinformatie specifiek voor Brabant.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.