Ads Top

Telfort stapt in glasvezel

Telfort biedt vanaf nu in geselecteerde gebieden Interactieve TV, internet en bellen aan via glasvezel. Door gebruik te maken van glasvezeltechnologie kunnen Telfort-klanten met het Alles-in-1 glasvezelpakket in de toekomst supersnel internetten, bellen en Interactieve TV kijken met hoge kwaliteit.
In eerste instantie gaat Telfort Alles-in-1 glasvezelpakketten aanbieden in de gemeenten waar op dit moment acties lopen om minimaal 30 procent van de inwoners op glasvezel te laten intekenen. Pas als die drempel is gehaald, wordt het netwerk daadwerkelijk aangelegd door glasvezelaanlegger Reggefiber. Telfort start met het aanbieden van glasvezel in de volgende geselecteerde gebieden: Acht, Blixembosch, Achtse Barrier, Heiloo, Heiloo-Noord, Epe, Vaassen, Emst, Oene, Maarheeze, Budel, Wormer, Jisp, Echt, Susteren, Nieuwstadt, Koningsbosch, Beilen, Westerbork, Smilde, Hoogersmilde, Bovensmilde en Ommen.
Het standaard Alles-in-1 glasvezelpakket is onder andere uit te breiden met vier extra Interactieve TV-ontvangers en extra internetsnelheid tot 100 Mb/s. Met het Alles-in-1 glasvezelpakket krijgen klanten van Telfort een verbinding die klaar is voor nieuwe ontwikkelingen, zoals 3D televisie, het live volgen van concerten en zelfs zorg op afstand.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.