Ads Top

Blu-ray speler houdt rekening met mobiel


Pioneer lanceert een nieuwe 3D-Blu-rayspeler voor smartphonegebruikers die willen genieten van de muziek en filmpjes van hun mobiele toestel. De BPD-150 combineert 3D-weergave met een brede waaier van opties, draadloze verbindingsmogelijkheden, streaming van beeld en geluid van YouTube en toegang tot fotoalbums op Picasa.
De nieuwe Pioneer BDP-150 legt eenvoudig verbinding met een lokaal netwerk of het internet, waardoor je toegang krijgt tot heel wat nieuwe content. Het toestel beschikt over een ethernetpoort (voor een ‘normale’, bekabelde verbinding) en kan via de optionele Pioneer AS WL300 (een draadloze LAN-adapter) eenvoudig geïntegreerd worden in een draadloos thuisnetwerk.
De Pioneer BDP-150 beschikt over DLNA, zodat je geluidsbestanden, filmpjes en foto’s kunt afspelen of bekijken van op een netwerk-Mac, -PC of mediaserver. Ook content op een smartphone of tablet kun je via het mobiele toestel zelf naar de speler sturen.
De BDP-150 kan Blu-ray Discs, dvd’s, cd’s en SACD’s afspelen. Bovendien is hij compatibel met de meest gangbare beeldformaten, zoals 3gp (specifiek voor smartphones), Flash video, DivX, DivX Plus HD en MKV. Al deze bestandtypes kunnen eveneens worden afgespeeld via een USB en van een compatibele netwerk-Mac, -PC  of mediaserver. Ook op geluidsvlak worden de belangrijkste formaten ondersteund: van WMA tot MP3, AAC en de lossless audiocodec FLAC. Dankzij de vertrouwde interface van de speler kunnen gebruikers ook heel eenvoudig genieten van filmpjes op YouTube en fotoalbums op Picasa.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.