Ads Top

TP Vision officieel gestart


TP Vision, de tv joint venture van Philips en TPV, is nu officieel gestart. Alle voormalige tv-werknemers van Philips zijn overgegaan naar de nieuwe organisatie. 'TP VIsion zal de decennialange aanwezigheid van Philips tv’s in Nederland, België en de Benelux voortzetten en blijft ook de nauwe relatie met onze retailpartners voortzetten, aldus Michiel de Jong, die de functie van Managing Director, TP Vision in de Benelux krijgt.
In de toekomst zal TP Vision gebruikmaken van de ontwerp-knowhow, innovatieve flair en bestaande handelsrelaties van Philips TV en de productie-expertise en schaalvoordelen van TPV.
De geschiedenis van TPV Technology Limited gaat terug tot 1967. Het bedrijf is een vooraanstaand leverancier van beeldschermoplossingen, gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van monitors en LCD-televisies. De afgelopen tien jaar heeft TPV veel ervaring opgedaan en zijn reputatie in de tv-markt opgebouwd. Het bedrijf is de grootse producent van monitors ter wereld en de op twee na grootste tv-producent. TPV is vele jaren een van de belangrijkste productiepartners geweest van Philips Television.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.