Ads Top

App voor Sport1


Sinds afgelopen weekend is de Sport1 iPad app beschikbaar in de app store. Door als abonnee van Sport1 Internet TV in te loggen via de iPad app kan er 24 uur per dag, 7 dagen per week gekeken worden naar wedstrijden uit onder andere de Engelse Premier League, de Spaanse Primera Division en de UEFA Champions League. Uiteraard zijn ook de grote golf- en tennistoernooien, de MotoGP, de NBA, de World Tour Beachvolleyball en de beste internationale atletiek wedstrijden via de iPad te bekijken.
Tijdens live voetbalwedstrijden zal Sport1 de gebruikers van de iPad app een zogenaamde ‘rijke tijdlijn’  aanbieden waardoor het mogelijk is om precies op de hoogte te blijven waar en wanneer er tijdens een live wedstrijd iets is gebeurd.
Voor niet abonnees van Sport1 Internet TV is het mogelijk om een losse wedstrijd On Demand te zien. Tegen directe betaling kan er binnen een minuut naar een wedstrijd naar keuze worden gekeken. Samenvattingen bekijken of het terugkijken van hele wedstrijden kan via het uitgebreide archief dat Sport1 via de app beschikbaar maakt.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.