Ads Top

Nu ook iPad app RTV Noord Holland


De nieuwe iPad app van RTV Noord-Holland is nu gratis verkrijgbaar in de App Store. De app geeft direct toegang tot het meest actuele nieuws uit de provincie. De nieuwsberichten zijn verrijkt met foto’s, video’s, audio en geolocatie. Naast het nieuws bevat de app ook een uitgebreide ‘uitzending gemist’ module waarin alle televisieprogramma’s van RTV Noord-Holland terug zijn te kijken.                            
Met TV Gemist voor de iPad speelt RTV Noord-Holland in op het toenemend aantal Noord-Hollanders dat ook via de iPad televisie kijkt.
De andere mogelijkheden van de app zijn het live televisie kijken of radio luisteren, het inzoomen op en full screen bekijken van foto’s en het direct delen van berichten via social media. Daarnaast is het nieuws eenvoudig te categoriseren op sport of de regio’s. Gebruikers ontvangen bij groot nieuws en calamiteiten een push-alert, zelfs wanneer de app op dat moment niet aan staat. Ook is het lezen van opmerkelijke berichten van de weblog, het opvragen van de actuele weer- en verkeersinformatie en Teletekst slechts een kwestie van een druk op de knop. En zijn Noord-Hollanders zelf getuige van een nieuwsfeit? Dan kunnen ze eenvoudig en snel een bericht met video of foto versturen naar de redactie van RTV Noord-Holland.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.