Ads Top

Philips 6000, 7000 en 8000 Smart LED TV series


Philips introduceert dit voorjaar drie nieuwe Smart LED TV-series met geavanceerde Smart TV-functionaliteit. De 6000, 7000 en 8000 series tv’s kunnen dank zij de geïntegreerde Wifi makkelijk worden verbonden met het draadloze thuisnetwerk en het internet. Een ruime selectie aan apps, toegang tot onlinevideotheken, mediabibliotheken en Uitzending Gemist zorgen voor een 'complete infotainmentbeleving'. Dankzij de zeer goede beeld- en geluidskwaliteit kunnen consumenten via deze toestellen in hoge kwaliteit videogesprekken voeren via Skype. Later dit jaar komen voor de 8000-serie extra functies via download beschikbaar, waaronder bediening en navigatie door middel van de afstandsbediening, en Wifi Smart Screen. Met dit laatste is het mogelijk om digitale TV via de Philips Smart TV te bekijken op een iPad. WiFi Smart Screen zal ook beschikbaar zijn voor de 6000 en 7000 serie.
Om zelfs de allersnelste actiebeelden superscherp weer te geven, beschikken de toestellen uit de 7000 en 8000 series over 800Hz Perfect Motion Rate (PMR)2. Het hoogglanspaneel zorgt voor intensere kleuren en meer contrast, en is ook een belangrijke factor in het schitterende design van de 7000 en 8000 series, dat zich onderscheidt door een zeer dun beeldframe. Het Soundstage-speakersysteem van de 7000 en 8000 series biedt kristalhelder, levensecht geluid met diepe bastonen.
De nieuwe tv’s zijn allemaal geschikt voor 3D-weergave. De 6000 serie is hiertoe voorzien van een 3D-paneel met passieve polarisatie, terwijl de 7000 en 8000 series gebruikmaken van brillen met actieve ‘shutter’ technologie. Daarbij worden beide ogen telkens afwisselend op hoge snelheid even afgedekt. Alle tv’s worden geleverd met 2D naar 3D-conversie, om 2D-content in real-time te voorzien van diepte. Omdat de 3D-beleving verschilt van gebruiker tot gebruiker, biedt Philips de mogelijkheid om de 3D-diepte aan te passen aan de persoonlijke voorkeur.
Toestellen uit de 6000 en 7000 series beschikken over Ambilight-verlichting langs twee zijden. De 8000 serie is echter voorzien van Ambilight vanuit drie zijden van de tv. Ambilight stemt automatisch de kleur en de intensiteit van de verlichting af op het beeld dat op de tv wordt weergegeven. Deze lichtgloed wordt ook op de muur achter de TV geprojecteerd, voor een nog intensere kijkbeleving.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.