Ads Top

Nieuw op HBO Max in augustus

In augustus keert HBO Max naar Westeros, met de première van HOUSE OF THE DRAGON (22 augustus), gebaseerd op George R.R. Martins Fire & Blood. Daarnaast verschijnen alle acht seizoenen van de HBO-hitserie GAME OF THRONES op 1 augustus a.s. in 4K UHD, HDR, Dolby Vision en Dolby Atmos op HBO Max.

Nieuwe afleveringen van HOUSE OF THE DRAGON zullen ook in deze formaten op het platform te streamen zijn.

INDUSTRY (2 augustus) keert terug voor een tweede seizoen, waar Harper, Yasmin en Robert nieuwe bedrijven moeten aansturen en nieuwe allianties moeten sluiten, zowel binnen als buiten het kantoor, terwijl Pierpoint en zijn junior bankiers proberen elk voordeel te behalen in een post-COVID-wereld.

1 AUGUSTUS
PENNYWORTH - Seizoen 1 en 2
DC-serie over de legendarische butler van Bruce Wayne, Alfred Pennyworth.

2 AUGUSTUS:
INDUSTRY - Seizoen 2
INDUSTRY volgt een groep jonge bankiers terwijl ze hun identiteit smeden binnen de heksenketel van het Londense kantoor van de internationale bank Pierpoint & Co.
 
11 AUGUSTUS
SHERLOCK - Seizoen 1 t/m 3

13 AUGUSTUS
MISFITS - Seizoen 1 t/m 5

15 AUGUSTUS
THE OFFICE US - Seizoen 1 t/m 9
THE BIG C - Seizoen 1 t/m 4

22 AUGUSTUS:
HOUSE OF THE DRAGON - tiendelige nieuwe HBO Original-serie
HOUSE OF THE DRAGON is gebaseerd op Fire & Blood van George R.R. Martin. De serie speelt zich 200 jaar eerder af dan de gebeurtenissen uit Game of Thrones en vertelt het verhaal van House Targaryen.

25 AUGUSTUS:
KATRINA BABIES - Documentaire
Deze documentaire van regisseur Edward Buckles jr. biedt een openhartige blik op de nasleep van orkaan Katrina en de impact ervan op de jeugd van New Orleans.Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.