Ads Top

Zesde seizoen van Rick and Morty vanaf 5 september op HBO Max

Het op het gebied van adult animation toonaangevende Adult Swim heeft aangekondigd dat het zesde seizoen van de met twee Emmy awards bekroonde comedyserie Rick And Morty vanaf 5 september te zien zal zijn op HBO Max.

Rick And Morty was de best bekeken comedyserie op de Amerikaanse kabeltelevisie in zowel 2017, 2019 en 2021 en is de best bekeken animatieserie voor volwassenen op HBO Max in Europa. Tot nu toe is Rick and Morty wereldwijd al meer dan tien miljard keer bekeken.

In de comedyserie van Adult Swim zien we een gestoorde maar geniale geleerde die zijn verlegen kleinzoon in afleveringen van een half uur het universum doorsleurt op allerlei bizar gevaarlijke avonturen. Rick Sanchez woont bij de familie van zijn dochter Beth en sleept haar, zijn schoonzoon Jerry, zijn kleindochter Summer en zijn kleinzoon Morty continu mee op intergalactische uitjes.

In het zesde seizoen gaan verder waar ze zijn gebleven, ze zitten namelijk nog steeds in zak en as. Zal het ze lukken om zichzelf uit het slop te trekken en meer avonturen te beleven? Of zullen ze verzwolgen worden door een zee van pis? Wie zal het zeggen?! Pis! Familie! Intrige! Een stelletje dinosaurussen! Nog meer pis! Opnieuw een niet te missen seizoen van je favoriete serie.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.