Ads Top

The Halcyon, I Love That For You en andere nieuwe series bij Ziggo

De Britse serie The Halcyon (2017) speelt zich af in en om een bruisend en glamoureus vijfsterrenhotel in het centrum van Londen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Seizoen 1 is vanaf 14 september te zien.

In de komedie I Love That For You (2022) droomt Joanna Gold ervan om presentatrice van een homeshopping televisiezender te worden. Maar wanneer een leugentje om bestwil volledig uit de hand loopt, komt Joanna erachter dat het verkopen van dromen heel andere koek is. Seizoen 1 vanaf 21 september.

De dromen van een jong stel komen in Ghosts (2021) uit als ze een prachtig landhuis erven. Maar dit lijkt mooier dan het is als ze ontdekken dat het huis een bouwval is en ook nog eens wordt bewoond door menig overleden bewoner. Vanaf 7 september.

In de komedie- en dramaserie Blackport (2021) volgen we het koppel Harpa en Grimur dat in het knusse IJslandse Westfjorden woont en samen met jeugdvrienden een heus vissersimperium opbouwt. Met de invoering van een nieuw quotasysteem in het land, waarbij de visgronden worden geprivatiseerd, moeten Harpa en Grimur zich echter aanpassen aan alle veranderingen die dat met zich meebrengt. Het is het begin van een bittere strijd vol verraad, jaloezie en hebzucht binnen én buiten hun huwelijk. Seizoen 1 vanaf 27 september.

In de spannende Nederlandse thriller Lois (2018), gebaseerd op de boekenreeks van Simone van der Vlugt, werkt de gelijknamige hoofdpersoon Lois Elzinga als rechercheur bij de Alkmaarse politie. Ze krijgt voortdurend met nieuwe en complexe zaken te maken. Vanaf 15 september.

Twee vrienden uit Texas nemen het in de jaren 80 op tegen moordenaars, politie en daders van seksueel geweld in de zwarte komedie Hap and Leonard (2016). Deze voormalige gewetensbezwaarde en de homoseksuele Vietnamveteraan vormen een complementair en sterk team. Seizoen 1 is te zien vanaf 7 september.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.