Ads Top

Volop films bij Filmbox in augustus

1
Bij Filmbox (Canal Digitaal) worden in augustus weer veel films uitgezonden.

Love Type D
Wanneer de 27-jarige Frankie ontdekt dat zij genetisch is voorbestemd om in iedere relatie gedumpt te worden, begint ze aan een komische reis langs haar ex-vriendjes om het lot van haar liefdesleven op wetenschappelijke wijze te bevechten. Love Type D is te zien op maandag 8 augustus om 20:30 uur.

The Devil Has A Name
Zwartkomisch drama met Kate Bosworth waarin een landbouwer met de moed der wanhoop de strijd aanbindt met de psychopatische oliebarones die zijn grond systematisch vergiftigt.The Devil Has A Name is te zien op maandag 15 augustus om 20:30 uur.

Free Fire
Een stel opgefokte gangsters komt bij elkaar in een oude fabriekshal maar al snel zijn de wapens getrokken. Wie de kogelregen overleeft, gaat naar huis met de koffer vol geld.Free Fire is te zien op zaterdag 13 augustus om 20:30 uur.

Thelma & Louise

conische roadmovie van Ridley Scott met Geena Davis en Susan Sarandon als twee vriendinnen wier ontspannen tripje door Amerika na een schietincident ontaardt in een vlucht naar de Mexicaanse grens. Thelma & Louise is te zien op zaterdag in 20 augustus om 20:30 uur.

Antoinette dans les Cévennes
Zonnige Franse komedie waarin een schooljuf haar geheime minnaar achterna reist naar het nationaal park van de Cevennen, waar ze onvoorbereid op een wandeltocht gaat in gezelschap van een koppige ezel. Antoinette dans les Cévennes is te zien op maandag 22 augustus om 20:30 uur.
Post settings Labels No matching suggestions Published on 8/5/22 8:37 AM Permalink Location Options Post published Post: Edit

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.