Ads Top

Philips lanceert nieuwe Ambilight TV-assortiment

 

TP Vision lanceerde vandaag in Berlijn het nieuwe Ambilight TV-assortiment. De nieuwe reeks bestaat uit het Philips OLED+937-vlaggenschip en de Philips OLED+907, beide ontwikkeld in samenwerking met Bowers & Wilkins.

De 65-inch OLED+937 combineert een verbeterde versie van de eigen ontwikkelde AI Dual Engine met OLED EX-paneel. TPVision spreekt van een 'indrukwekkende lichtopbrengst' van 1300 nits.

Naast de speciale AI-functies, bevat de 2022-versie van de P5 AI Intelligent Dual Engine-beeldverwerking een HDR-functie die de prestaties optimaliseert door content frame per frame in beeld te brengen, in plaats van per scène een gemiddelde te nemen.

Het Bowers & Wilkins-geluidssysteem is ook verbeterd en heeft voor het eerst speciale links- en rechtsgerichte drivers.

De OLED+937 is ook een van de eerste sets met Philips Ambilight Next Generation-technologie. In plaats van de aan de achterzijde gemonteerde LED's in groepen te verdelen, maakt de technologie nu individuele bediening van elke LED mogelijk voor een breder scala aan kleuren en een nauwkeurigere match met het beeld op het scherm.

De OLED+937 biedt volgens TPVision verder een 'uitstekende game-ervaring' dankzij een speciale balk op het scherm voor game-instellingen plus een nieuwe VRR Shadow Enhancer-functie om de spelprestaties te optimaliseren voor de verversingssnelheid van het paneel.

De Philips OLED+937 zal in september beschikbaar zijn in 65 en 77 inch. Prijzen zullen later bekend worden.

De nieuwe OLED+907 verbetert het concept van het originele OLED+903-model door een Bowers & Wilkins-geluidssysteem 'discreet' te integreren in het algehele silhouet van de set.

De beeldkwaliteit wordt geleverd door een combinatie van de 6e generatie P5 AI en een OLED EX-paneel, inclusief geïntegreerd koellichaam, met een pieklichtopbrengst van 1300 Nits op de 55-inch en 65-inch sets.

Het meegeleverde 80W Bowers & Wilkins-geluidssysteem, heeft zes aan de voorzijde gemonteerde drivers die rechtstreeks op de luisteraar 'afschieten' in een speciale opstelling voor links, midden, rechts (LCR). Dit biedt een extra breed geluidsbeeld met volgens TP Vision een 'kristalheldere dialoog'.

De Philips OLED+907 zal in september beschikbaar zijn in 48, 55 en 65 inch. Prijzen worden later gecommuniceerd.

TP Vision lanceerde ook nog een toestel met Mini LED-technologie in de vorm van een 55-inch versie. De kijkervaring wordt verrijkt via een vierzijdige versie van het nieuwe Ambilight Next Generation-systeem.

Het ontwerp omvat een gun-metal afwerking, een metalen frame met een smalle strook langs de onderrand en donker antraciet geanodiseerde brush-cut metalen sticks.

De Philips PML9507 is vanaf oktober beschikbaar in 55, 65 en 75 inch. Prijzen zullen later bekend worden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.