Ads Top

Wereldwijde lancering van de Odyssey Ark

Samsung lanceert de Odyssey Ark, het nieuwste model in de  Odyssey-reeks en 's werelds eerste 55-inch 1000R curved gaming-monitor.

Het enorme scherm heeft een refresh rate van 165Hz en een responstijd van 1ms (GtG). Daarnaast heeft de Odyssey Ark een geheel nieuwe Cockpit-modus en een exclusieve controller, de Ark Dial, voor de 'ultieme game-beleving'.

Het grote 55-inch scherm vult je volledige gezichtsveld, inclusief je perifere zicht, dankzij de 1000R-curve. Dit wordt nog meer benadrukt in de Cockpit-modus, waarmee het scherm kan draaien dankzij de HAS (Height Adjustable Stand) kantel- en draaifunctionaliteit. Dit zorgt voor een volledige onderdompeling in de game-omgeving.

De Odyssey Ark is uitgerust met Samsungs Quantum Matrix-technologie met Quantum Mini-LED's. Hiermee worden de dicht opeengepakte LED’s nauwkeurig aangestuurd. Dankzij de nieuwe 14-bits processing, een geavanceerde technologie voor lichtregeling, zie je zowel de donkere als de lichte scènes haarscherp. De 16.384 niveaus van zwart zorgen voor ultrarealistische graphics.
 
De statische contrastverhouding van een miljoen op één brengt zelfs de meest subtiele details perfect in beeld, zegt Samsung. De Neural Quantum Processor Ultra verbetert elk visueel detail en schaalt de beeldkwaliteit op tot 4K, door gebruik te maken van data die is gegenereerd via twintig neurale netwerken.

Het matte scherm biedt zowel antischittering- als antireflectiebescherming. Zo blijf je zonder afleiding gefocust op het beeld. Het geluid wordt mogelijk gemaakt door Sound Dome Tech met AI Sound Booster en Dolby Atmos voor een betere surround-ervaring. Vier luidsprekers, één op elke hoek, en twee centrale woofers, verzorgen een realistisch en rijk geluid. Het 60W 2.2.2-kanaal levert de laagste 45Hz-tonen van welke gaming-monitor of gaming-soundbar dan ook.

Samsungs Odyssey Ark is vanaf 24 augustus beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van 2.999 euro, eerst exclusief in de E-store voor twee weken. Tijdens de E-store lancering ontvang je bij aankoop van een Odyssey Ark een Soundbar S60B en installatie cadeau.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.