Ads Top

De knock-outfase van de UEFA Champions League gaat van start

Dinsdag 15 februari wordt de UEFA Champions League opnieuw op gang getrapt met de 'heenwedstrijden' van de achtste finales. Ook na de winterstop is Proximus de enige aanbieder in België die alle wedstrijden rechtstreeks uitzendt.

Meer nog, tot en met de kwartfinales zijn alle dinsdagwedstrijden voor de Vlaamse kijker exclusief te zien bij Pickx+ Sports.

Als klap op de vuurpijl werd een gloednieuwe studio gebouwd, die dankzij de nieuwste technologieën en tal van grafische en digitale mogelijkheden garant staat voor de beste omkadering, belooft Proximus.

Nieuw dit jaar is dat de wedstrijden op dinsdagavond tot en met de kwartfinales voor de Vlaamse markt exclusief te zien zijn op Pickx+ Sports. Topaffiches als PSG – Real Madrid (15/02), Chelsea-Lille (22/02), Liverpool-Inter (08/03) en Manchester United-Atlético Madrid (15/03) bekijk je in Vlaanderen dus enkel en alleen op Pickx+ Sports. Het aftellen naar het spannende duel tussen Lionel Messi en Thibaut Courtois kan dus beginnen!

De highlights van de dinsdagwedstrijden zijn eveneens exclusief te zien bij Proximus Pickx. Alle voetballiefhebbers, ongeacht of ze Proximus-klant zijn of niet, kunnen zo de beste momenten van de speeldag op dinsdagavond bekijken via pickx.be.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.