Ads Top

Fotografie krijgt de nadruk bij de nieuwe HUAWEI P50 Pro

Huawei Consumer Business Group (BG) heeft de nieuwe HUAWEI P50 Pro aangekondigd, de nieuwste toevoeging aan haar P-serie productlijn. De nadruk ligt op fotografie.

Met de zeer geavanceerde HUAWEI XD Optics en XD Fusion Pro Image Engine verwerkt in het Dual-Matrix Camera systeem, garandeert het Chinese bedrijf 'perfecte beeldhelderheid, hoog dynamisch bereik en verbeterde smart snapshot mogelijkheden'.

Voor het eerst kan het optisch beeldvormingssysteem optische fouten corrigeren en fijne details weergeven. Dit overstijgt de grenzen van optisch ontwerp om tot wel 25 procent van het beeldsignaal te herstellen.

HUAWEI P50 Pro ondersteunt verderzoombereik van 200 keer, zodat gebruikers elk object vast kunnen leggen, ongeacht de afstand. De ultra-groothoeklens heeft een brandpuntsafstand van 13 mm voor brede opnamen en ondersteunt macrofotografie tot op 2,5 cm van de lens.

Het omgevingslichtsensor-systeem maakt gebruik van een 10-kanaals multi spectrum sensor, die is gekoppeld aan kleurkalibratie van meer dan 2000 kleuren in het brede kleurenspectrum van de P3, om het vermogen om omgevingslicht te detecteren en de gemiddelde kleurtoon nauwkeurigheid met respectievelijk 50 procent en 20 procent te verbeteren.

De HUAWEI P50 Pro heeft een geheel nieuw Super Colour Filter System, met de True-Chroma Camera (kleur) en True-Chroma Camera (monochroom) die de lichtopname van de hoofdcamera met 103 procent verbeteren voor een betere beeldhelderheid. Bij weinig licht zijn de foto's helderder en gedetailleerder. Bij groepsfoto's kunnen gebruikers inzoomen op individuele onderwerpen en nog steeds scherpe details en texturen zien op elke persoon.

De Super HDR-technologie registreert 28 procent meer van het dynamische bereik voor betere prestaties bij tegenlicht, terwijl licht en schaduwen worden geoptimaliseerd, waardoor rijke texturen en meer uitgesproken lagen ontstaan.

De HUAWEI P50 Pro wordt geleverd met een groter scherm en batterij, terwijl hij lichter en slanker blijft.

HUAWEI P50 Pro heeft een 3D gebogen glazen scherm, met een enkel onopvallend camera-ponsgat in het midden van het scherm welke zorgt voor een meeslepende ervaring. Het ondersteunt ook het volledige P3 brede kleurenspectrum om 'levensechte kleuren' te leveren. Tot 1,07 miljard kleuren worden ondersteund, wat echte HDR biedt. Met tot 120Hz verversingssnelheid en 300Hz touch sampling rate, krijgen gebruikers een vloeiende en responsieve ervaring. De HUAWEI P50 Pro is IP68-gecertificeerd voor stof- en waterbestendigheid en beide telefoons hebben dubbele stereoluidsprekers.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.