Ads Top

Nieuwe Galaxy Ultra heeft 2,4 um-pixelsensor, Samsungs grootste pixelsensor ooit

De vandaag aangekondigde Galaxy S22 Ultra wordt geleverd met geavanceerde Nightography-functies. Het toestel is gebouwd met een 2,4 um-pixelsensor, Samsungs grootste pixelsensor ooit. Daardoor leggen de cameralenzen meer licht en gegevens vast en worden de verlichting en details van je videoclips geoptimaliseerd.

Dankzij de Super Clear Glass-lens hoef je niet te vrezen dat je nachtopnames worden verpest door het licht van een flits. Verder leg je met Auto Framing altijd precies vast wat je wilt.

Net als de Galaxy S22 en S22+ biedt de Galaxy S22 Ultra exclusieve toegang tot de app Expert RAW. Met een serie ingebouwde bewerkingstools Zo kun je foto’s in RAW-formaat tot 16-bit opslaan en heb je meer controle over je bewerkingen met meer gegevens van je afbeeldingen. Net als op een DSLR-camera maak je je foto’s lichter of donkerder met ISO-instellingen en sluitertijd. Ook pas je de witbalans aan om je foto warmer of koeler te maken.

Vanaf 25 februari is de Galaxy S22 Ultra beschikbaar. Het toestel verschijnt in de kleuren Burgundy, Phantom Black, Phantom White en Green voor een verkoopadviesprijs van respectievelijk € 1.249,- (128GB), € 1.349,- (256GB met 12GB RAM), € 1.449,- (512GB met 12GB RAM) en € 1649 (1TB met 12GB RAM – alleen beschikbaar in de e-store).

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.