Ads Top

TCL rolt nieuwe TCL C63 Series uit

TCL Electronics heeft zijn nieuwe TCL 4K QLED TV model C63 Series onthuld voor de Benelux. Daarbij worden onder meer de Game Master en de nieuwste HDR-indelingen ondersteund (waaronder HDR10+, Dolby Vision).

De TCL 4K QLED TV C63 Series moet de Quantum Dot-displaytechnologie naar een nieuw niveau tillen met een toonaangevend kleurbereik van meer dan 100%.

Het elegante luxe ontwerp zonder randen van de TCL C63 Series, wordt geleverd met een verstelbare standaard waardoor een TCL soundbar kan worden geplaatst of om de tv thuis op elk oppervlakte te plaatsen is.

De TCL C63 Series maakt gebruik van Motion Clarity voor helder en vloeiend beeld en verbeterde beweging, ongeacht of de bron 50Hz of 60hz is. TCL’s eigen MEMC software-algoritme treedt op de voorgrond wanneer gebruikers naar sport of snelle films of videogames kijken, om bewegingsonscherpte in het beeld te verminderen en bewegingssporen tot een minimum te beperken.

De C635 is vanaf april verkrijgbaar bij onder andere Coolblue en Mediamarkt (Nederland) en bij Carrefour, Krefel en Eldi (België) in de schermformaten 43 inch, 50 inch, 55 inch, 65 inch en 75 inch.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.