Ads Top

Videoland maakt dramaserie over Máxima

 

Videoland gaat een high end dramaserie maken over Koningin Máxima. De serie is gebaseerd op de bestseller Moederland: De jonge jaren van Máxima Zorreguieta van Marcia Luyten (uitgegeven door De Bezige Bij) en de productie is in handen van Millstreet Films.

De serie wordt geschreven door Dorien Goertzen (o.a. Wat is dan liefde, Swanenburg, Nieuwe Buren) en Karin van der Meer (o.a. Als de dijken breken, Nieuwe Buren, Penoza). Anne de Clercq (Soof 3, Tessa) gaat de reeks regisseren.   

Videoland investeert flink in Nederlandse producties waar verhalen van eigen bodem en gemaakt door Nederlands toptalent centraal staan. Dit jaar staan er meer dan 10 films en series in de planning bij Videoland waaronder de al eerder aangekondigde dramaseries Judas II en Sleepers.  

Inmiddels staan er al meer dan 25 Videoland Original dramaproducties op het platform waaronder de dramaproductiesMocro Maffia, Meltem, Nieuwe Buren, Judas, Meisje van Plezier, Soof, De Twaalf van Oldenheim, De Twaalf van Schouwendam, Zwarte Tulp, Komt Goed, Woensel West, H3L, Bonnie & Clyde, Follow de SOA, Lieve Mama en de Videoland Academy filmsIndringer, De SterfshowenVerdwenen Dagen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.