Ads Top

Exclusief bij Ziggo: Formule 1 in 4K-beeldkwaliteit

Ziggo gaat vanaf 26 maart 2021 alle trainingen, kwalificaties en races van de Formule 1 in ‘4K’ uitzenden. Deze hoogst haalbare beeldkwaliteit is te zien vanaf het eerste raceweekend van het nieuwe seizoen, exclusief op Ziggo Sport (kanaal 14). Dit is het eerste grote sportevenement dat Ziggo in 4K uitzendt.

Met 4K (Ultra HD) kijk je vier keer scherper dan met Full HD. Waar een Full HD-televisie een beeldresolutie heeft van 1920 x 1080 pixels, biedt een 4K-televisie met een resolutie van 3840 x 2160 pixels een nog scherper beeld. Zo mis je geen enkel detail meer en zal elke bocht nóg scherper zijn.

Een groot deel van de consumenten heeft een UHD-tv (Ultra HD) en wil films, series en sport in de beste kwaliteit bekijken. Naast het aanbod aan films en series is er nu ook live topsport in 4K. Om Formule 1 in 4K te kunnen kijken, hebben klanten een UHD-tv en de Mediabox Next nodig.

Naast Formule 1 worden ook films en series in 4K aangeboden. Hoewel nog niet alle films, series en programma’s in 4K-beeldkwaliteit worden gemaakt, groeit in 2021 het aanbod van huurfilms, tv-zenders, films en series in 4K flink. Op de Mediabox Next is het meest actuele aanbod te vinden. Via het Ziggo On Demand menu, de videotheek op de Mediabox Next, huur je nu al beschikbare films in 4K-beeldkwaliteit. Via Movies & Series (XL) stream je bovendien diverse films en series in 4K, waaronder de hitserie The Handmaid's Tale maar ook de zender Love Nature die in 4K-kwaliteit wordt uitgezonden.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.