Ads Top

Deze series zie je in maart bij Ziggo

Vanaf 1 maart zie je bij Ziggo in de serie We Hunt Together (S1) rechercheur Lola Franks en haar collega Jackson Mendy die elkaars tegenpolen zijn. Wanneer een moordlustig duo een spoor van slachtoffers achterlaat moeten de twee hun verschillen opzij zetten om het duo te stoppen.

Terwijl haar leeftijdgenoten van hun oude dag genieten, doet de scherpzinnige Jane Marple niets liever dan de waarheid achter moordzaken ontrafelen. Beide seizoenen met elk vier afleveringen zijn gebaseerd op de detectiveromans en korte verhalen van Agatha Christie. Agatha Christie’s Marple (S1 & S2) zijn vanaf 1 maart te zien.

In Transplant (S1) zien we vanaf 10 maart een SEH-arts die zijn geboorteland Syrië ontvluchtte om naar Canada te komen. Hij dient talloze obstakels te overwinnen om een carrière in de wereld van de spoedeisende geneeskunde te hervatten.

Vanaf maandag 15 maart is de HBO docuserie Allen v. Farrow te zien. Deze exclusieve serie onthult het privéverhaal van een van Hollywoods meest beruchte schandalen: de beschuldiging van seksueel misbruik tegen Woody Allen met betrekking tot zijn toen zevenjarige dochter die hij kreeg met Mia Farrow.

En op 8 maart wordt de bekroonde Noorse serie 22 juli: Norway’s Darkest Day (S1) exclusief toegevoegd aan Movies & Series (XL). Deze nieuwe serie vertelt het indrukwekkende verhaal over de aanslagen in Oslo en Utøya op 22 juli 2011 vanuit het standpunt van journalisten, politie, medisch personeel en burgers.

Op 22 juli ontplofte in een auto in het regeringscentrum van Oslo een zware, zelfgemaakte bom. Acht mensen werden gedood en tientallen raakten gewond. Terwijl de hulpdiensten arriveerden, voer de 32-jarige Anders Breivik naar het nabijgelegen eilandje Utøya, waar de jeugdleden van de Noorse Arbeiderspartij een zomerkamp hadden. Hij opende het vuur en vermoordde 69 jongeren.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.